SISTA TVÅ RESORNA INNAN SOMMARUPPEHÅLL

Samtidigt som vi skriver dessa rader är ett gäng tappra FF-supportrar på väg hem från Hisingen efter att plilktroget tjänstgjort på Bortastå på Bravida Arena.

Det återstår nu 4 matcher innan ett långtråkigt och helt onödigt  sommaruppehåll tar vid. Först väntar IFK Norrköping hemma innan det är dags att ge sig ut på vägarna och nöta mil för KFF och två raka finfina bortamatcher som vi har lukrativt och skräddarsytt paketerbjudande för.

Första destinationen är Värnamo söndagen den 19/5. Det är hemmapremiär för Värnamo i och med att deras matta tidigare inte godkänt för spel. Det korta avståndet borde innebära obligatorisk närvaro och ett stort följe FF-supportrar.

På andra destinationen reser vi fredag den 24/5 mot Snapphaneland och mötet med Malmö FF. Kalmar FF Fans Skåne börjar sin uppladdning redan från klockan 13 dit vi planerar att ansluta kl 16 med bussarna för gemensam pubsamling (vi återkommer om var).

Bokar du dig till båda resorna får du ett galet paketpris på 500:- (gäller medlem) för bägge resorna.

Här är detaljerna kring vad som gäller.

Värnamo 19/5
Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 19/5 klockan kl. 11.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Värnamo: ca 13.30 för pubsamling (vi återkommer var). Vidare till Finnvedsvallen ca 15.30
Matchstart: Kl. 16.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 21.30 Matstopp på hemväg.
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 300:-.

Malmö 24/5
Färdmedel: Buss
Avresa: Fredag klockan kl. 12.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Malmö ca 16.00 för pubsamling (vi återkommer om var)
vidare mot Eleda Stadion ca 18.00
Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu ej blivit medlem betalar 350:-

Biljett till bortastå köper du via respektive hemmalags hemsida.

Bokar dig gör du enklast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Vi har redan haft ett godkänt bortafölje i år, men vi tror att vi kan ta det till ytterligare en nivå. Laget och föreningen behöver allt stöd. Sista två resorna innan sommaruppehållet – boka er, sjung och släpp loss!

Framåt, Kalmar!