INFÖR KALMAR FF – HALMSTADS BK – STÅ UPP FÖR KFF

En femtedel av Allsvenskan är spelad och tabellen ljuger inte. Att lägga sig ner i fosterställning och grubbla över saker och ting gör dock inte saken bättre. Istället gör vi nu ALLT för att lördagen och matchen mot Halmstad BK blir en riktig fest och Sydostkurvan ska bokstavligen koka.

FYLL SYDOSKURVAN
Temat för lördagens match är ”STÅ UPP FÖR KFF” och vi initierar härmed ett upprop till er aktiva säsongskortsinnehavare och gammalt ståplatsfolk som numera huserar på sittplats. Att för EN match ställa er på Sydostkurvan och ge allt för våra rödvita hjältar.
För att underlätta har KFFSU fått 50 pottbiljetter till Sydostkurvan att dela ut. Hör av dig till kffsu1910@outlook.com eller ta kontakt med någon I styrelsen för att säkra din plats till Sydostkurvan!

Vi vill också uppmana folk att komma till GFA tidigt och ta emot spelarna när de kommer ut för uppvärmningen omkring kvart över två. De ska känna att vi nu gör detta tillsammans och med hjärta, värme och glöd!

SAMLING OCH TRANSPORT TILL GFA
Som vanligt laddar vi upp på Mccool’s på Storgatan och du hittar dina medlemsrabatter i cardskipperappen. Det lovas sol och upp emot 20 grader så glöm inte att applicera rikligt med solkräm.
Kl. 13.45 avgår en chartrad buss från Stortorget med beräknad ankomst GFA kl. 14.00

TIDIG ÖPPNING OCH EFTERFEST
Som ni kanske läst öppnar GFA tidigt, redan kl 13.30 öppnar entréerna med Happy Hour-erbjudanden och efter slutsignalen öppnar man upp VIP-avdelningen där vi hoppas att äntligen få fira en hemmaseger!

Vi är KFF!