Inför Kalmar FF – Djurgården

LYSTRING!

De senaste två matcherna blev inte riktigt vad vi hoppats på och som en naturlig reaktion gick luften ur oss supportrar en aning. Nu är det dock hög tid att sluta tycka synd om oss själva och istället fylla lungorna med rödvitt syre! Kalmar FF spelar som bekant sista matchen för säsongen och det är obligatorisk närvaro på GFA! För tredje året i rad gör vi en riktigt bra säsong och kommer sluta på övre halvan av tabellen, vilket innebär en betydelsefull hemmaplanfördel i Svenska Cupen 2024.

Om inte ovan skulle vara nog så finns det en annan väldigt bra anledning att infinna sig för tjänstgöring imorgon.

Senast mot Halmstad gjorde han sin TREHUNDRADE allsvenska match och avslutar sin elfte raka säsong i Kalmar FF. Hans kärlek till staden och föreningen går inte att ta miste på. Han kan jämföras med gamla vattentornet. Gammal men evigt ung och står stolt i alla väder. När allt är bra och när allt är misär – kommer han alltid vara där. Han har nr 29 på ryggen och heter Romario. Imorgon förtjänar han alla hyllningar!

Vi har som vanligt matchförberedande uppladdning på McCool´s på Norra Långgatan. Ett antal exilare ryktas hänga på låset kl 12 så gå inte miste om tillfället att hälsa dem välkomna hem.

Nu gör vi en sista insats på läktaren för nr 29 och hans lagkamrater och avslutar med flaggan i topp!

KOM IGEN KALMAR!