Årets sista resa: Halmstad 5/11

Säsongen lider mot sitt slut och efter en ny, stark trepoängare i senaste matchen, denna gång bärgad i Värmland, så lever ännu drömmen om fjärdeplatsen, som vi vet kan innebära Europa-spel nästa sommar. Med lite flyt i övriga matcher och en perfekt avslutning är det inom räckhåll.

Närmast väntar som bekant Värnamo hemma på söndag, innan vi beger oss till klassisk mark i form av Örjans Vall. Och faktum är att det är nästan exakt 15 år sedan den där väldigt speciella dagen i Halmstad när föreningens första SM-guld hämtades hem till Nordens huvudstad.

Bara minnet och nostalgin över att återvända till samma plats vid samma tid på året borde vara nog för att fylla åtskilliga bussar från Småland – men nu har vi dessutom en fjärdeplats att spela för.

Intresset för resan är stort och vi har redan ett bra antal förhandsbokningar, så som alltid rekommenderar vi att säkra era platser ombord snarast möjligt.

Här följer detaljerna för resan till Halland:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 5/11 klockan kl. 08.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Halmstad ca 12.00 för pubsamling på The Fox and Anchor, Köpmansgatan 41.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 21.00. Matstopp på hemväg.
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 350:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper här.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Det har sagts förr och tåls att sägas igen – årets sista bortaresa innebär alltid obligatorisk närvaro. Så samla ihop era rödvita vänner en sista gång för i år så ser vi till att ge laget ett helhjärtat stöd på Örjans Vall.

Här är vi från östkusten!

ALLA TILL HALMSTAD!