Häng med till Degerfors och stöd bortaresefonden!

Det blev en oerhört mörk och tragisk start på veckan där två svenska supportrar sköts ihjäl i Bryssel i ett fruktansvärt terrordåd. Alla våra tankar går till offren och deras anhöriga. 

Från KFFSU:s sida tror vi att det bästa sättet att hedra våra landsmän är att fortsätta göra det som vi och dem älskade och älskar att göra – se på fotboll och stödja vårt lag på läktaren. Tillsammans står vi upp för friheten!

Närmast gör vi det på lördag mot Degerfors. Bussar avgår från både Kalmar & Stockholm, men vi ska vara ärliga med att vi hade hoppats på högre tryck på bokningarna hittills.

KFFSU kämpar för att göra det ekonomiskt försvarbart att rulla båda bussarna, och hoppas verkligen att så många som möjligt bokar in sig sista dagarna. 

Om du inte har möjlighet att åka men ändå vill hjälpa till att få bussarna att rulla är vi oändligt tacksamma för alla ekonomiska bidrag för resorna. Swisha valfritt bidrag till nummer 1235922372 och märk ditt bidrag med ”Bortaresefonden” så hjälper du oss att hjälpa KFF på läktaren.

All information om resorna och hur du bokar in dig hittar du på kffsu.se.

Nu kör vi!

ALLA till Degerfors!
Stöd bortaresefonden!