ÅRETS RESA: Norrköping 30/9

Sällan har väl en måndag varit skönare att vakna upp till än efter en enkel 3-0-seger mot plastgänget från Borås. Våra rödvita hjältar på planen stod för en storstilad insats och hjältarna på läktaren fick välförtjänt fira med tre poäng hem till Kalmar.

Ska vi vara helt ärliga har dock bortaresandet på sista tiden lämnat en del övrigt att önska, men nu närmar sig en resa som vi vet att många plitat ner i kalendern sedan länge och där vi har ypperliga möjligheter till ett riktigt stort följe från Kalmar. Vi hoppas verkligen att vi tar den möjligheten!

IFK Norrköping står för motståndet, datumet är den 30/9 och vi tar tillfället i akt att utse detta till ÅRETS BORTARESA. Ska du bara åka på en enda resa i år, är detta ett bra val.

Matchen är på en lördag, vilket vi verkligen inte varit bortskämda med i år. Resan är på behagligt avstånd och infaller kort efter löning, så ursäkterna att inte följa med borde vara tämligen lätträknade.

Här är detaljerna för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Lördagen den 30/9 klockan kl. 11.00 från Kalmar Central. Ankomst Norrköping ca 14.30 för pubsamling på Hugo Stekhus, Slottsgatan 118.
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 22.45. Inget matstopp på hemväg.
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 350:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Förhandsbokningarna har redan börjat ramla in i strid ström, så vänta inte med att säkra din plats ombord! Vi kommer givetvis ställa fram så många bussar som behövs, så se till att sprida ordet till samtliga kånklare: ALLA till Norrköping!

Framåt, Kalmar!