Nästa resa: IFK Göteborg 30/7

KFFSU tackar alla inblandade för resan till Stockholm i söndags, som trots resultatet blev mycket trevlig. Nu laddar vi om för sommarfest på McCools på söndag innan det ska koka och bubbla på Sydostkurvan i 90 minuter plus tillägg.

Men redan nu vill vi även flagga upp nästa helg då kånklarna åter ska ut på vägarna. Den här gången slipper vi E22:an, när Göteborg och Sveriges sämre kust är destinationen. 

Vi har fått en något trögare återstart efter sommaruppehållet vad gäller poängutdelningen, men som vi alla känner till är det vid dessa tillfällen som vi på läktaren höjer oss ytterligare ett snäpp, såväl på hemmaplan som på bortaplan. Laget behöver oss mer än någonsin, se därför till att boka in dig på bussen snarast möjligt.

Detta gäller för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 30/7 klockan kl. 09.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Göteborg ca 14.30 för pubsamling på John Scott’s Stable, Kyrkogatan 33.
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 01.30. Matstopp på hemväg.
Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 400:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Senaste resorna har det varit högt tryck på bokningarna och vill man inte riskera att bussen blir full, är det som alltid säkrast med tidig bokning. Samla ihop era rödvita vänner och boka in er så baxar vi hem tre poäng från Göteborg!

Framåt, Kalmar!