Nästa resa: AIK 4/6

Uppladdningen pågår för fullt inför Norrköping hemma i morgon söndag, där vi verkligen hoppas på full uppslutning på Sydostkurvan och ett galet tryck i 90 minuter plus tillägg.

Men redan nästa helg väntar ny bortaresa och för att alla ska veta förutsättningarna när man bokar in sig på McCools i morgon kommer här resedetaljerna.

För att föregå eventuella frågetecken kring prissättningen vill vi meddela att den något högre siffran denna gång beror på att vi troligtvis behöver åka med två chaufförer, av regelmässiga skäl och med hänsyn till chaufförernas arbetsvillkor. Det kommer alltså inte bli något överskott, utan priset är baserat på att täcka våra kostnader och kommer korrigeras ned om vi klarar oss på en chaufför.

Med det sagt – vi ser ett stort intresse för resan och har redan ett 20-tal förhandsbokningar. Vill du vara säker på en plats ombord råder vi därför till att boka in dig snarast möjligt.

Detta gäller för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 4/6 klockan kl. 06.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Stockholm ca 11.30-12.00 för pubsamling på Copperfields, Sankt Eriksgatan 36. Avresetid och plats från puben meddelas ombord.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.00. Matstopp på hemväg.
Pris: 400:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 500:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du här.

Bokar dig till resan gör du lättast här eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Samla ihop styrkorna och boka in er på ännu en härlig tripp i KFFSU:s regi, i väntan på kommande Europa-äventyr! Gamla och nya resenärer hälsas varmt välkomna ombord!

Framåt, Kalmar!