Inför Kalmar FF – IFK Norrköping Söndag 28/5 Kl 15.00

Det röda Regalskeppet är återigen på rätt kurs efter att ha seglat vilse i främmande farvatten.

En riktigt skön seger borta mot Värnamo i måndags där spelare och ledare firade väl och länge framför de tillresta euforiska supportrarna som tillsammans fick en underbar hemresa som gick i sångens och glädjens tecken.

Ny match på söndag då IFK Norrköping kommer på besök till Hansastaden. Ifjol blev det en snöplig förlust efter att Peking ankrat i eget straffområde och fått in ett par lyckosamma fullträffar. Alltså en revansch att utkräva. Men även vi på läktaren behöver revanschera oss. Senast mot Brommapojkarna var det inte det vanliga trycket och glädjen, oavsett hur läget var i matchen. Ska vi kunna ställa krav på spelarna på planen får vi börja med att göra vårt eget jobb först. Sydostkurvan är en plats för alla FF-supportrar som aktivt vill stödja Kalmar FF och vara med och bidra till en aktiv och levande supporterkultur. Nu ser vi till att lätta ankar, kasta loss och i takt till trumman öka takten och tillsammans ro matchen i hamn!

Mccool´s Bar slår upp dörrarna klockan 12.00 och vi hoppas många törstiga FF-are hänger på låset i jakt på en plats i den gassande solen på uteserveringen. Sedvanligt langar du fram ditt digitala KFFSU-medlemskort som garanterar dig fina priser på mat och dryck. Skulle du drabbas av solsting kan du bege dig tidigt ut till GFA och svalka dig i Pub Johan Akinder bakom Sydostkurvan.

Slutligen ber vi er att hålla utkik i våra kanaler närmsta dagarna. Resegruppen håller på att sy ihop en kanonresa till Solna och Friends Arena i samband med matchen mot AIK och utöver detta hoppas vi kunna komma med ytterligare en trevlig nyhet.

Vila dig i form till söndag, drick honungste och besök din lokala röstcoach så ger vi allt för KFF på söndag. Vi ses på Mccool´s och på GFA!