Nästa resa: Värnamo 22/5

Efter ett litet hack i den röda segermaskinen laddar vi nu för fullt upp inför söndagens möte mot BP hemma på GFA. Men vi vill redan nu blicka fram emot nästa bortamatch, tillika årets första Smålandsderby.

Måndagen den 22/5 möter vi IFK Värnamo på bortaplan och en av årets kortare resor väntar. Så om du mot förmodan tycker det finns roligare saker än att åka buss är detta ett tacksamt alternativ.

För att optimera möjligheten för så många som möjligt att kunna åka med, kör vi denna resa utan något pubstopp inför matchen. Så se till att prata snällt med chefen och flexa ut nån timme tidigare från jobbet så fyller vi bussen/bussarna med rödvita hjärtan och hjälper laget till tre friska poäng hem till östkusten.

Här är de enkla förutsättningarna inför resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Måndagen den 22/5 klockan kl. 15.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Värnamo ca 18.00.
Matchstart: Kl. 19.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.30.
Pris: 200:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 300:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du här.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Samla ihop styrkorna och boka in er på resan till Smålandsderbyt!

Här är vi från östkusten!