INFÖR KALMAR FF – BP 12/5 KL 17:30

Efter en tung men hedersam förlust i Stockholm är det dags att borsta av sig granulat och andra konstgräsrester. Till skillnad från föreningen från Listerlandet gråter vi inte ut i sociala medier över några skrubbsår. Istället slickar vi såren likt ett Småländskt Lejon, redo för revansch och jakt på tre poäng på söndag. Nykomlingen Brommapojkarna står för motståndet och väderprognosen säger solsken och 18 grader. Alltså helt perfekta förutsättningar för att sitta på McCool´s uteservering på söndag och njuta av god mat, stämningsfull musik och kylda drycker samtidigt som du snackar upp matchen med övriga FF-supportrar. Dessutom utlovas matcher i ”Beer-Pong” för er som är bekanta med den aktiviteten.  ”Allting, allting, allting är som vanligt – bara låga priser – hela jävla tiden”….om du visar upp ditt digitala medlemskort i KFFSU.  Medlemsantalet växer så det knakar och är du mot förmodan ännu inte medlem är det ordnat på ett par minuter.  Läs mer om hur du går tillväga på https://www.kffsu.se/WP_KFFSU/?page_id=38

För den som inte har möjlighet att ta sig till Kvarnholmen och McCool´s finns alltid möjligheten att fukta strupen i pub Johan Akinder bakom Sydostkurvan.

Slutligen vill vi bara uppmana samtliga att släppa loss, ha kul och delta i sångerna efter bästa förmåga. En passionerad och engagerad Sydostkurva smittar av sig på hela GFA och precis som vi märker om spelarna inte är påkopplade är det ömsesidigt.  Vår energi på läktaren ger tveklöst synergier nere på planen. Med det sagt, På söndag är det dags att leverera!

Ta på dig din rödvita halsduk och sjung för full hals för den finaste av föreningar så ses vi på GFA på söndag.

Framåt Kalmar!