ALLSVENSK PREMIÄR: ALLA TILL MALMÖ!

Sällan har längtan och draget inför en allsvensk premiär varit större än vad det är i år. Även om vi bara är i februari när detta skrivs och kvicksilvret pendlar mellan plus och minus, vet vi att väldigt många redan planerar inför den 1:a april och årets första allsvenska bortaresa.

Till årets premiär har vi dessutom strålande förutsättningar med att resan är förlagd på en lördag på förhållandevis kort avstånd. Allt annat än en mangrann uppslutning från kalmariter runt om i landet vore därför en stor sensation.

För att vara flexibla och optimera möjligheterna för så många som möjligt att resa, kommer vi likt tidigare heta resor att erbjuda två olika avgångar ner till danska gränsen. En tidigare som inkluderar en storskalig pubsamling inför matchen och en senare avgång för den som vill åka direkt till arenan.

I vanlig ordning kommer vi ställa fram precis så många bussar som krävs för att frakta alla kånklare till matchen, men för att underlätta vår planering råder vi er att boka in er så snart som möjligt. En premiär av den här digniteten vill ingen missa.

Här är alla förutsättningar inför resan till årets allsvenska premiär 2023:

Färdmedel: Buss
Avresa 1: Lördagen den 1/4 klockan kl. 08.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Malmö ca 11.30-12.00 för pubsamling på Victors, Lilla Torg 1.
Avresa 2: Lördagen den 1/4 klockan kl. 10.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Direkt till Eleda Stadion, Malmö, ankomst ca 14.00.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 21.00.
Pris: 200:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 250:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du här.
Vi rekommenderar annars att skaffa dig ett bortakort som du kan köpa fram till 20/3. Mer information om det hittar du här.

Bokar dig till resan gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande. För denna resa ber vi er också specificera om ni vill åka tidig eller sen avgång.

Allsvensk premiär innebär såklart obilgatorisk närvaro, så det finns naturligtvis inget att vänta på – samla ihop kompisgäng, släkt, familj och kollegor så fyller vi ett rejält antal bussar ner till skåne.

Snart är vi ute på vägarna igen! Framåt, Kalmar!