KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Kalmar FF Supporterunion kallar till årsmöte, måndagen den 27:a februari klockan 19.00 i Players bar på Guldfågeln Arena. Vi kommer också sända digitalt via Zoom för er som inte har möjlighet att närvara.

Upplägget kommer bli på sedvanligt sätt. Vi ser tillbaka på föregående verksamhetsår, går igenom våra ekonomiska förutsättningar, väljer styrelse för 2023 samt blickar givetvis framåt mot säsongen som kommer. Årsmötet är just din möjlighet att bidra och hjälpa till att peka ut riktningen för hur supporterkulturen ska utvecklas runt Kalmar FF.

Känner du dig manad att genom styrelsearbete eller andra sätt stötta vår verksamhet ska du givetvis höra av dig till oss inför årsmötet. Lättast är att mejla oss på kffsu1910@outlook.com eller kontakta oss via sociala medier. På samma sätt önskar vi att du kontaktar oss för frågor och motioner inför mötet.

Vi hoppas så många som möjligt har möjlighet att närvara på plats, och hälsar alla våra supportrar i exil, samt övriga som inte kan närvara fysiskt, varmt välkomna att följa årsmötet digitalt.

Om du avser följa årsmötet digitalt följer här instruktioner.

Via länk som finns i Cardskipper anmäler dig till årsmötet genom att fylla i dina uppgifter. Några dagar innan årsmötet skickar vi ut länken för att ansluta till mötet via Zoom tillsammans med vidare instruktioner. Vi håller anmälan öppen för våra medlemmar så långt som möjligt, men är tacksamma om du anmäler dig i god tid för att vi ska hinna skicka ut länken till mötet.

Gamla och nya medlemmar hälsas varmt välkomna!

Rödvita hälsningar
Styrelsen, KFFSU

*Denna information delades via cardskipper till befintliga medlemmar den 6/2
Kommer du ej åt Cardskipper-appen så kontakta oss på kffsu1910@outlook.com 

Visa mindre