MEDLEMSKAP 2023

Hej Kalmar FF-supporter! 2022

blev en fantastisk säsong. En fjärdeplats som, med lite tur, kan rendera i ett efterlängtat europaspel i sommar. Förutom lagets prestationer har vi i supporterleden också tagit stora kliv. Sydostkurvan har varit slutsåld vid 2/3 av matcherna med en härlig inramning som spridit sig över hela GFA. Vi har fått iväg storbussar med supportrar till många av bortamatcherna med några riktigt bra toppar, inte minst i näst sista omgången matchen mot Hammarby. Det går nu utmärkt att registrera sig som medlem i Kalmar FF Supporterunion för 2023. Du har som vanligt fina rabatter och medlemserbjudanden som du hittar i CardskipperAppen. Men viktigast av allt. Som medlem bidrar du till att främja supporterkulturen kring Kalmar FF och blir del av en unik gemenskap av supportrar – oavsett hemvist, social status eller plats på GFA. Hos oss är alla välkomna och vi hoppas få se dig som medlem 2023!

Gå in på länken och följ stegen för att registrera dig.

https://apply.cardskipper.se/jsk