Säsongsavslutning 2022

Det blev en lyckad samling innan matchen mot Hammarby, med supportrar från olika falanger som fyllde hela Copperfields i rödvita färger och bjöd på korus av småländsk skönsång.
Med 750 personer på bortasektionen på Tele2 Arena visade FF-supportrarna vad som är möjligt när vi verkligen mobiliserar styrkorna.
Matchen i sig fick inte det utfall vi hoppats på. Men det är bara att borsta av sig och hoppa upp på sadeln igen. Vi har fortfarande chansen att knipa fjärdeplatsen som kan ge en Europaplats om något av lagen topp 3 (eller Kalmar FF själva) vinner Svenska cupen kommande säsong.

Oavsett slutplacering har Kalmar FF har gjort en enastående säsong och förtjänar att hyllas ordentligt i samband med sista matchen mot GIF Sundsvall. Vi vill därför uppmana alla FF-supportrar att ansluta till O´Learys och göra söndagen till en rödvit fest. Släktkalas, födelsedag, bilbesiktning eller bokad racketsporttid. Allt detta är sekundärt på söndag när Kalmar FF har säsongsavslutning.
Från kl 12:00 (KFF-tid) stämplar vi in på
O´Learys och tar del av de fina mat -och dryckeserbjudanden som erbjuds. Vi ger oss själva ett värdigt säsongsslut och visar att en eftermiddag i November kan vara minst lika bra som en kväll i Juni, i alla fall när Kalmar FF spelar.

Vi ses på söndag,

KOM IGEN KALMAR!