Årets sista resa: Bajen 30/10

Torsdagkvällen på Guldfågeln Arena blev ett magplask och noll poäng, men jakten på Europaplatserna lever i allra högsta grad ändå. 

Nu väntar Sirius borta på måndag kväll, dit KFFSU inte ordnar någon arrangerad resa men där vi hoppas att så många som möjligt tar sig dit på egen hand.

Söndagen därpå följer årets sista bortamatch där väldigt mycket kommer att stå på spel, i mötet med Hammarby på Tele2 Arena. Och efter den här fantastiskt fina säsongen ska vi givetvis avsluta i stor stil och se till att ha ett riktigt stort följe i Stockholm. 

Som ett tack för en enastående säsong på läktarna och inte minst på Sydostkurvan har Kalmar FF i samarbete med Supporterunionen valt att tillsammans arrangera en resa till matchen mot Hammarby där ett begränsat antal platser är kostnadsfria. Förtur har getts till våra medlemmar men ett fåtal platser återstår innan vi tar upp bokningar med ordinarie prissättning. 

Resan bokas, administreras och ansvaras för av KFFSU, med hjälp av ekonomiskt stöd från Kalmar FF.

Med detta sagt, här följer detaljerna på vad som gäller för årets sista bortaresa:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 30/10 klockan kl. 08.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Stockholm ca 14.30 för pubsamling på Copperfields, Sankt Eriksgatan 36. Vid kl. 16.30 vidare mot Tele2 Arena.
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 01.15. Matstopp på hemväg.
Pris: 0:- (Begränsat antal platser) Därefter 350:- för medlemmar, 400:- för icke medlemmar. 

Matchbiljett till bortastå köper du via länken här.

Bokar dig till resan gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Full fart mot Europa! Sista anhalt: Stockholm.

Framåt, Kalmar!