Alla till Värnamo! (Uppdaterad info)

Det var trendbrottens kväll i Borås igår och efter en enkel seger på plasten kunde bussen med kånklare rulla hem med tre poäng i bagaget och ett os av Europa i kupén.

Nu råder full mobilisering inför Värnamo borta på lördag, och vi har bara några dagar på oss att göra oss redo och fylla bussarna till en underbar lördagsmatch på kort avstånd.

Som vi informerat om tidigare kommer vi till denna resa erbjuda två avgångar, en tidigare som laddar upp med ett pubstopp, och en senare avgång som går direkt till Finnvedsvallen.

För att underlätta för våra exilsupportrar från andra delar av landet har vi också valt att flytta samlingen från Växjö som var tanken från början. Istället kommer vi ha gemensam samlingsplats på Harrys i Värnamo från ca kl 14.00.

Sammanfattningsvis blir alltså upplägget som följande:

Färdmedel: Buss
Avresa 1: Lördagen den 15/10 klockan kl. 11.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Värnamo ca 14.00 för pubsamling på Harrys, Storgatsbacken 19. Vid kl. 16.30 vidare mot Finnvedsvallen, Värnamo.
Avresa 2: Lördagen den 15/10 klockan kl. 14.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Direkt till Finnvedsvallen, Värnamo.
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 22.00. Inga matstopp på hemväg.
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 300:-.

Till den här matchen har IFK Värnamo fri entré, även för bortasupportrar, men du behöver hämta din biljett via följande länk:

https://ifkvarnamo.ebiljett.nu/Campaign/ShowCampaign/bortasektion_kalmarff22

Bokar dig till resan gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande. För denna resa ber vi er också specificera om ni vill åka tidig eller sen avgång.

Full fart mot Europa! Nästa anhalt: Värnamo.

Framåt, Kalmar!