Nästa resa: Norrköping 17/9

Sällan har en hemresa känts enklare än den från Malmö i söndags. Tre tunga poäng packades in i bussen och segerstinna FF-supportrar firade hela vägen hem. Drömmen om Europaspel fick därmed nytt syre.

I allsvenskan väntar nu två hemmamatcher i följd innan vi ger oss ut på vägarna igen. Då heter destinationen Norrköping – en kortresa på ett par timmar längs med kusten och dessutom på den strålande veckodagen lördag!

Vi ser ett oerhört stort intresse för den här resan och när dessa rader skrivs är första bussen i princip redan full. Vi kommer givetvis ställa fram så många bussar som behövs för att alla som vill ska kunna följa med – men vi råder ändå till att säkra din plats så snart som möjligt för att underlätta planeringen.

Som en extra boost är det ett riktigt vrakpris för våra medlemmar på den här turen. 150 spänn för tur och retur till Östergötland – så se till att ha säkrat ditt medlemskap i KFFSU innan du kliver på bussen. Det gör du enkelt här.

Här är förutsättningarna för en av höstens stora höjdpunkter:

Färdmedel: Buss
Avresa: Lördagen den 17/9 kl. 08.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Norrköping: Ca 12.00 för pubsamling (Hugo Stekhus, Slottsgatan 118). Vidare till Platinumcars arena ca 14.00.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 21.00
Pris: 150:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 250:-.

Biljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Nu fyller vi några bussar till och ser till att Rydströms pojkar får det allra bästa av stöd i jakten på Europa.

Sprid ordet – ALLA TILL PEKING!