INFÖR KALMAR FF – HAMMARBY IF 8/5 17:30

Det är fredag, solsken och 18 grader i luften. Trots detta är det många som bara vill snabbspola tiden till Söndag kl 13 då uppladdningen inför matchen mot Hammarby tar sin början.

O´Learys välkomnar i vanlig ordning alla FF-supportrar från kl. 13 och som medlem i KFFSU har du alltid grymma rabatter på mat och dryck. Varför inte börja med en välsmakande Supporterburgare för 129:- med en Stor Stark för 47:- eller alkoholfritt alternativ (Läsk, Mineralvatten, Lättöl) för 25:-

Uppge ”supporterburgare” eller ”supporteröl” i samband med beställning och ha ditt digitala medlemskort redo i Cardskipperappen.

Larmtorget lär bli välfyllt med många Bajare som tagit sig från Stockholm och från Kalmars kranskommuner och det vore därför extra glädjande om vi kunde fylla O´Learys uteservering och färga den rödvit!

16.30 försöker vi vara på plats på GFA och Pub Johan Akinder för att avsluta uppladdningen med skönt FF-häng och några sånger till spelarnas uppvärmning.  Precis som vanligt är det ditt medlemskap i KFFSU som beviljar dig entré till pub J.A Är du ännu inte medlem > gå in på https://apply.cardskipper.se/jsk och teckna ditt medlemskap.

Sydostkurvan går mot slutsålt och tillsammans sjunger vi fram våra rödvita hjältar.

Stöd ditt lokala lag.

KOM IGEN KALMAR

// KFFSU