Nästa resa: Häcken 15/5

Efter en obeskrivligt skön och monumentalt stark vändning mot IFK Göteborg tog våra röda bröder sig åter upp på vinnarspåret. Där tänker vi hålla oss ett tag, närmast mot Hammarby hemma på söndag (Fyll kurvan!!!), innan vi på nytt styr skutan mot Sveriges baksida och Göteborg.

Denna gången står Häcken för motståndet, speldagen är söndag den 15/5 och då ska vi givetvis skicka iväg en storbuss från Kalmar. Intresset är redan stort för resan, så vänta inte med att säkra din plats!

Här är vad som gäller:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 15/5 klockan kl. 07.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Göteborg: Ca 12.00 för pubsamling (vi återkommer var). Vidare till Bravida Arena ca 14.00.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 22.30
Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 400:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Vi hade en magisk resa i premiären mot Varberg och kan utlova en lika härlig stämning denna gång. Nya som gamla supportrar hälsas varmt välkomna ombord!

Alla till Hisingen!
Framåt, Kalmar!