Pub klar i Varberg!

Tung förlust i hemmapremiären mot Malmö FF, men nu är premiären avklarad och vi är nog många som är överens om att spelet som visades upp lovade gott. KFFSU vill passa på att tacka alla som hade tagit sig till Sydostkurvan för att bära fram laget! Sett till motståndet på läktarplats var det en bra insats och liksom laget ska vi kunna höja oss ytterligare framöver.

Närmast väntar bortapremiären i Varberg på söndag och platserna på bussen börjar sina, så det finns med andra ord ingen tid att vänta – boka in dig på resan innan det är för sent!

Vi kan också meddela att vi kommer att ladda upp på Harrys i Varberg inför matchen och hälsar självklart alla rödvita som reser på egen hand varmt välkomna. Harrys öppnar upp portarna exklusivt för oss från ca kl. 12.00 och kommer att erbjuda ett paket med mat + öl för 229:-. Maten som vi kommer att kunna välja på är burgare med pommes (högrev/halloumi/vegan), oxfilépasta eller grillade kamben med pommes. En stor stark går loss på 60:- och självklart finns det även alkoholfria alternativ.

All information om resan och hur du bokar dig hittar du här.

Alla till Varberg!