Årets första resa: Varberg borta

Vårsolen börjar så smått värma upp Kalmar stad och den allsvenska premiären är nu bara ett par veckor bort. Först väntar som bekant Malmö FF i hemmapremiären, innan det är dags för årets första bortaresa där vi styr skutan till västkusten och Varberg.

Spelschemat under våren lämnade endel övrigt att önska, men till bortapremiären har vi ändå goda förutsättningar till ett riktigt stort följe. Förhållandevis kort avstånd och en vettig avsparkstid som gör att vi är hemma i helt okej tid, borde kunna vara riktigt bra förutsättningar.

Varberg är dessutom en ny destination för många, så KFFSU står redo att ställa fram så många bussar som behövs för att ta alla rödvita till Sveriges baksida.

Här är vad som gäller för årets första bortaresa:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 10/4 klockan kl. 07.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Varberg: Ca 12.00 för pubsamling (vi återkommer var). Vidare till Varberg Energi Arena ca 14.00.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 22.00
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 300:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Äntligen ska vi tillsammans ut på vägarna för KFF igen! Ta med dig alla dina FF-vänner och boka in dig på årets första resa. Alla till Varberg!