Info om hemmastå

Information om Hemmastå

Förra veckan var vi på möte med Kalmar FF angående en situation som uppstod mot IFK Norrköping, där supportrar plötsligt blev nekade att komma ner på Hemmastå, utan att Kalmar FF Supporterunion fått någon information via SLO inför matchen.

Bakgrunden var dels att det förekom pyroteknik på Hemmastå i hemmamatchen mot IF Elfsborg, men även för att Kalmar FF ska bli hårdare på att folk ska hålla sig på den sektionen de köpt biljett till.

Kalmar FF har krav på sig från SvFF och matchdelegaterna att utföra kontroller. Med början på onsdag i samband med matchen mot Halmstad BK har därför Kalmar FF och Kalmar FF Supporterunion kommit överens om följande.
Visitation kommer som vanligt ske vid entrén till Sektion E på Guldfågeln Arena. Har du sen gällande biljett/säsongskort för Hemmastå så visar du endast upp det för att gå ner på Hemmastå. Övriga sektioner som INTE gått in på GFA via sektion E, kommer vid uppvisande av sin biljett/säsongskort få genomgå visitation inne på arenan om man vill gå ner på Hemmastå.

Biljetter till ICA-läktaren kommer enligt Kalmar FF endast att gälla på den sektionen, men biljetter till övriga sektioner gäller efter visitation även på Hemmastå.

Vi uppmanar självklart ALLA att ta plats på Hemmastå och ge laget det starkaste stöd vi kan!!

VI ÄR KALMAR!!