Åtvidaberg borta!

Just nu har vi ett kort uppehåll på slutspurten av allsvenskan. Tid för oss Kalmar-supportrar att samla kraften, som kommer behövas nu i höst!

Vi har Åtvidaberg borta i våran nästa bortamatch i allsvenskan. Denna match är 20/9, det är en söndag. Vi har en matchstart vid 15:00. Kalmar FF supporterunion anordnar åter en resa,storbuss även denna gång. Vi vill nu i fortsättningen vara väldigt tydliga med att det är BINDANDE ANMÄLAN SOM GÄLLER. Vi har tyvärr haft mycket avhopp, och till och med folk som inte dyker upp när det är dags för bussen att rulla. Detta försvårar arbetet för oss som håller på med det här.

Den 20/9 kommer vi rulla från Kalmar och Fredriksskans kl 11:30. Vi har satt ett pris på 250 kr för våra medlemmar i KFFSU och 300 kr för icke medlemmar. Vi kommer inte göra något pubstopp på vägen upp men har ett matstopp på vägen hem. Vi kommer att vara hemma i Kalmar i god tid för er som har jobb och skola att tänka på dagen efter, cirka 20.00 är vi hemma i Kalmar igen.

Vi kommer vara framme i Åtvidaberg i god tid. För det är faktiskt på tiden att vi supportrar  är med redan på spelarnas uppvärmning, även på bortastå! Kalmar FF har haft det svårt som vi vet på konstgräs en lång tid. Vi vill ge extra tändvätska till spelarna denna gång!

KOM IGEN NU! ALLA TILL ÅTVIDABERG!