Sommarens bortaresor!

11414707_10152745719971292_662586317_n

Just nu har vi matchuppehåll i allsvenskan i några veckor. Och har ni inte redan prickat in datumen för bortamatcherna under sommaren så är det dags nu. Vi i Kalmar FF supporterunion anordnar resor till samtliga matcher!

Först ut är Halmstad borta 117/ som är en lördag mitt i sommaren. Vi kommer ha storbuss till denna resan och likadant till Häcken borta 2 veckor senare den 25/7. För er som tänkt åka på båda dessa har vi tänkt ge er ett specialpris! 500 kr för båda resorna förutsatt att du är medlem. Annars kommer resorna för Halmstad gå på 250 kr och Häcken 350 kr. Häcken-matchen är alltså också lagd på en lördag, det är löningshelg och den spelas på nya Bravida arena. Vi hoppas att detta ska locka er ännu mera, förutom det att vi ska åka och stötta Kalmar FF! Mer info kommer om ev. pub, avgångstider m.m till dessa matcher.

Efter Häcken-matchen ser det i nuläget ut som vi försöker få iväg minibussar till Helsingborg 31/7, AIK 16/8 och Hammarby 28/8. Dessa matcher är lagda på mindre bekväma dagar och tider. Men skulle det visa sig att intresset är större än vi tror så står vi beredd med storbuss.

Våran senaste resa till Norrköping var vi många på plats. Vi var över 100 personer som åkte med KFFSU. Och det va många exilare som åkte till Peking denna lördag från både Stockholm & Göteborg och fler ställen. Trots att Kalmar FF förlorade tycker vi det var bra stämning och en rolig resa. Det var en del nya ansikten på plats både på våra bussar och på plats på bortastå på nya parken. Kul att se och ni är varmt välkomna åter igen.

In och anmäl er nu till sommarens resor! KFF ska ses live!