Bortaresor 2015!

Kalmar FF ska man alltid se live på plats vart de än spelar, därför kommer KFFSU anordna resor till flera av lagets allsvenska matcher 2015.

Tyvärr är inte spelschemat under våren optimalt för stora bussresor då många matcher är förlagda på veckodagar eller är väldigt långt bort. Därför har KFFSU beslutat att främst satsa på att få iväg minibussar till de första matcherna, för att sedan storsatsa på resan till Norrköping den 30:e maj. Lördagsmatch på bra avstånd och helg efter lön borde generera i ett massivt följe så vi uppmanar er att reda nu boka in det datumet i er kalender. Det går bra redan nu att boka in sig till bussarna till Norrköping och även de andra resorna så klart. Priset är satt till 250 för vuxna medlemmar och 150 för de yngre medlemmarna. Är du ej medlem i KFFSU så kostar det 50 kr extra. Mer detaljer kring Norrköpingsresan kommer, men vi siktar på att göra ett pubbesök innan matchen.

Till DIF 17/4, Elfsborg 29/4 och Falkenberg 19/5 kommer vi anordna minibussar, där blir priset 300 kr/resa (oavsett ålder). Du kan boka din plats genom de vanliga kanalerna, hemsidans bokningsformulär under ”resor” eller så hör du av dig till Micke på 076-627 92 76! KFFSU hälsar nya som gamla resenärer välkomna!

VÄL MÖTT!bussar_large