VISA HJÄRTA 14/8

FALKENBERG

 

Att vara en äkta fotbollssupporter är en lidelse, ibland är allt bra och man svävar som på moln och ibland är allt dåligt och man orkar knappt kolla tabellen. Men på något vis tillhör det kanske charmen med supporterskapet, det är och förblir en lidelse.

Vi hade en otroligt bra inledning av säsongen som på många sätt och viss var långt över vad många av oss förväntade, bollen rullade vår väg så att säga. Nu kärvar dock maskineriet något och mycket kan säkert härledas till tuffa matcher mot i många fall bra motståndare. Men det är i stunder som dessa när negativa trender skall vändas som DU och JAG verkligen behövs, det är nu när det går motigt som laget behöver vårt stöd, det är nu det gäller att visa hjärta!

På torsdag vill vi att vi tillsammans stödjer laget och skapar den där härliga positiva kraften som vi alla vet att vi tillsammans kan skapa. På torsdag vill vi att ALLA med ett riktigt rödvitt KFF-hjärta sluter upp på hemmastå pushar fram laget till tre poäng! På torsdag är det dags att vända trenden, nu ska vi bli vinnare igen!

Kom igen nu Kalmar, nu kör vi!

ALLA TILL STÅPLATS!