Ordföranden har ordet

 

IMG_6434

Vi lämnar gårdagens tillställning mot MFF bakom oss, där vi återigen fick beröm för vår prestation på läktaren från spelarna. Kan vi bara leverera jämnare prestationer på läktaren så är vi på god väg till målet – att bli Sveriges bästa landsortsklack. Magisk inramning, som är summan av flertalet arbetade timmar i vår tifolokal.

Vi vill samtidigt passa på att tacka för alla bidrag i form av medlemsavgifter och slantar i tifokassan som gör detta möjligt. Ni är ovärderliga, tusen tack! Vid sidan av matcherna förbereds ytterligare tifon för höstsäsongen, följ arbetet via våra sociala medier och fortsätt att ge bidrag så fortsätter Röd Mani att prestera.

Nu blickar vi framåt, närmast väntar en bortaresa till Malmö. Det finns ingen anledning att hålla igen – lördag mitt i sommaren, KFF är med i guldstriden och dessutom lönehelg. Vad finns det att tveka på? Se till att boka in er på årets bortamatch. Det blir en heldag med likasinnade, då vi antagligen beger oss ut på stan när vi kommer hem till Kalmar. Vi fortsätter på den inslagna vägen. Så här halvvägs in i säsongen har vi fått beröm för våra tifon och prestationer på läktaren, både från spelare och sittplatspublik. Jag hoppas att samtliga som har varit med i klacken under vårsäsongen och sjungit ska ta till sig av detta och fortsätta leverera det stödet som laget ska ha.

Väl mött på läktaren,

Ordförande Jacob Råberg