Tack alla!

KFF-ÅFF

KFFSU vill rikta ett stort tack till alla som valde att stå upp för Kalmar på nya hemmastå! Även om vi är nöjda med gårdagen så finns det fortfarande många saker som kan bli bättre. Om mindre än en vecka är det dags igen när Ellos gästar GFA. Då vill vi vara ännu fler och höras ännu mer. Den 14/4 ska alla stå! #fyllhemmastå

Här nedan följer lite reflektioner av vår klackinsatts:

Så var den avklarad – hemmapremiären. Drygt sjutusen åskådare denna vackra vårkväll gjorde sitt och skapade en magisk inramning med alla halsdukar i rött och vitt. Klackens nya placering, bakom målet, visade sig vara ett lyckodrag och sångerna ekade långt ut över åkrarna bortom arenan. /David Elm

Vill passa på att tacka alla fans för ett mycket bra stöd igår!! Klackens nya plats blev en stor succé! Trots att vi inte spelade bra igår, visade vi en mental styrka att komma ikapp 2 gånger under matchen! Hoppas vi ses nästa måndag. / Thorbjörnsson

Klacken är magisk! Vilken helt annan ljudbild! (Speaker-Martin på twitter)

 

Nu kör vi vidare!

14/4 SKA ALLA STÅ!

VI ÄR KALMAR!