Bussresa till BP – KFF

bussar_large
Den allsvenska säsongen 2014 närmar sig med stormsteg och våra kära röda bröder möter som bekant Brommapojkarna i premiären på Grimsta IP i nordvästra Stockholm.
KFFSU anordnar självklart en bussresa till matchen och som ni vet är det alltid obligatorisk närvaro på den allsvenska premiären.

Pris: 300kr för medlemmar i KFFSU och 350kr för de som ännu inte blivit medlem (det går bra att lösa medlemskap på bussen för 200kr/100kr, kontant eller Swish).

Avresa: Matchen startar 15:00 så vår avfärd från Fredriksskans entré sker vid 08:00, då är vi förmodligen i Stockholm runt 13:00-13:30 där vi möter upp fler rödvita vänner på puben The Crib på Sveavägen (öppnar 12:00).

Det kommer finnas lättare mackor samt dryck till försäljning på bussarna. Tänk även på att vi inför i år har valt att förbjuda starksprit på våra resor, då vi önskar att välkomna alla – yngre som äldre – och även öka trivseln.

Boka din plats på bussen via mejl, resor@supporterunionen.se eller via bokningsformuläret direkt här på hemsidan. Uppge namn och telefonnummer i din bokning.

Det går också bra att kontakta ”Micke”.

Glöm inte att ta med 200kr extra så att du kan lösa ditt medlemskap i KFFSU 2014, ert medlemskap är mycket viktigt för vår verksamhet.

Hjälp oss sprida budskapet, vi vill se många rödvita på plats i Stockholm den 30/3!

VI ÄR KALMAR!