Nytt år, nya utmaningar. Bli medlem nu!

IMG_7612Nytt år, nya utmaningar. Vi kavlar återigen upp skjortärmarna och gör oss redo för säsongen 2014 med en hel del nyheter. Nu lägger vi i en högre växel.

Den här veckan kom en leverans med nytt material för vår tifogrupp att arbeta med. Dessutom har tifogruppen under vintern tillägnat x-antal timmar för att måla nya flaggor och banderoller. Men mer ska det bli. Vi vill verkligen poängtera att era bidrag i form av medlemsavgiften gör skillnad; tifon, nya flaggor och banderoller, supporterträffarna med mat och dryck till förmånliga priser, souvenirprylar som de nya pikéerna. Utan er är vi ingenting. Vi är medvetna om att vi lever i en tid där just tid är en bristvara. Mycket ska hinnas med och ekonomiskt är det ibland klurigt. Vi vet därmed att få tid för ideellt arbete är svårt.

Med detta i åtanke ber vi er att fortsätta stödja oss ekonomiskt. Förra säsongen gjordes framsteg men det finns ingen anledning att nöja sig och ”stampa vatten”. Styrelsen i KFFSU kommer under 2014 fortsätta arbetet för att stärka läktarkulturen kring Kalmar FF. Vi är en kärna som vägrar ge oss.  Det vi vill trycka på att vi är en liten, men kraftfull kärna av supportrar som är viktig att behålla för att få in en yngre generation till klacken. Vi ska fortsätta hålla ihop. Visa att vi vill mer och att fortsätta mot målet om att bli Sveriges bästa landsortsklack

BLI MEDLEM HÄR!

VI ÄR KALMAR