Resor till Halmstad & Mjällby

Dom två första matcherna på bortaplan är förlagda till lördagar och det geografiskt tacksamma läget gör att vi storsatsar på dessa två. Lördagen den andra april spelar vi vår första match i årets upplaga av allsvenskan borta mot Halmstad och två veckor senare tar vi oss ner till Listerlandet för att möta Mjällby.

Lördagen 2:a april lämnar vi Fredriksskans klockan 09:00 för avfärd mot västkusten och Halmstad. Pub är i dagsläget inte klar, men vi kommer att gå ut med detta i god tid innan matchen så att alla vet vart vi samlas inför matchen.

Två veckor senare, 16 april, är avfärd förlagd till klockan 10:00 pubsamling kommer att vara på Bergslagskrogen i Ronneby (Kallingevägen3). Restaurangen kommer att öppna för oss klockan 12:00 där vi kommer att kunna äta och dricka till förmånliga priser. Därefter fortsätter resan ner mot Strandvallen omkring klockan 14:30.

Priset för varje resa kommer att ligga på 300:- för medlemmar 350:- för icke medlemmar. Medlemsskap kommer att kunna lösas på bussarna. Anmälan görs som vanligt via mail eller telefon, mailanmälningar skickas till resor@supporterunionen.se eller via telefon till Micke Johansson på nummer 070-3939619

Det går även bra att anmäla sig via hemsidan under ”resor”.

Vänligen respektera ordningsreglerna för allas trivsel!

Vi har märkt av ett väldigt stort intresse för dessa matcher så anmäl er snarast först till kvarn gäller.