Placering på GFA

För snart 3 år sedan gick flytten från anrika Fredriksskans till nya moderna Guldfågeln Arena. Efter diskussioner med Kalmar FF om supporterklubbens placering, togs ett beslut om att placera klacken uppe i hörnet.

Kalmar FF och Kalmar FF Supporterunion (KFFSU) har den senaste tiden fört samtal angående ståplatssektionen på GFA. Vi har tillsammans kommit fram till att det är dags för en förändring. Huvudspåret har varit att flytta ståplats till nedre etage. Det är ingen hemlighet att KFFSU har stora ambitioner. Vi vill växa, höras, synas och bli den ledande ”landsortsklacken”. En placering på nedre etage ger oss närhet till laget vi älskar, den rätta exponeringen samt större möjligheter att rekrytera fler ungdomar som vill ta del av en modern och levande supporterkultur. Vår förhoppning är att alla aktiva Kalmarsupportrar välkomnar/stöttar denna förändring då den är en del i ett medvetet, långsiktigt arbete för att stärka supporterkulturen i Kalmar!

Vi har tillsammans med Kalmar FF tagit ett  alternativ som vi känner intresserar oss och förhoppningsvis en ny publik.

Fritt fram att kommentera eller maila!
Framåt Kalmar!
/KFFSU