Storsamling på Olearys inför Smålandsderbyt 23/5

Eftersom Öster sällan eller aldrig spenderar någon längre tid i fotbollens finrum numera så gäller det att passa på och göra det mesta av möjligheten. KFFSU har sedan länge bokat OLearys för att Larmtorget ska bli en stor rödvit fest innan Smålandsderbyt. Vi hälsar härmed alla Kalmarsupportrar hjärtligt välkomna till årets i särklass största pubsamling. Tillsammans ska vi visa Östers IF vilka som är Smålands nummer ett såväl på läktaren som på planen! OLearys slår upp portarna för oss vid 14:00 och vid 18:00 avgår två specialchartrade ledbussar ut till GFA för de som besökt pubsamlingen. KFFSU sköter försäljningen av bussbiljetterna på OLearys.

Plats: OLearys på Larmtorget
Tid: Från 14:00
Buss till GFA: 18:00 går två specialchartrade ledbussar från Kalmarcentral. Du köper din biljett till bussen på OLearys. KFFSU medlem 20:-. Icke medlem 40:-.
Rabatter: OLearys kommer erbjda nedsatta priser på öl och mat.

Smålands nummer ett är KFF!
/KFFSU