KFFSU besöker Kalmarsalen

Som vi tidigare har rapporterat om bjuder huvudföreningen in till stor Kick-Off fest onsdagen den 27 mars klockan 19:00 på Kalmarsalen.

Nu är det klart att även KFFSU:s styrelse kommer att finnas på plats under kvällen för att informera om vår verksamhet.

Vi uppmanar därför alla Kalmar FF-supportrar att ta sig till Kalmarsalen för detta event som är öppet för allmänheten. Inträdet är gratis och biljetter hämtar du ut i Kalmarsalens biljettkassa som håller öppet måndag – fredag 12-14, 15-18 (lunchstängt mellan 14-15). Se till att hämta ut din biljett redan idag!

Vi tycker att detta är ett mycket bra initiativ från huvudföreningen och vi hoppas därför på stor uppslutning från supporterleden. Givetvis kommer även Kalmar FF Supporterunion att vara representerade för att visa upp vår verksamhet. Vi kommer vara placerade i anslutning till souvenirförsäljningen.

Hos oss kan du förutom att snacka Kalmar FF och supporterkultur även lösa medlemskap i KFFSU och boka in er på kommande bortaresor.

Vi ses i Kalmarsalen!