Nu sparkar vi igång säsongen

Det allsvenska seriestarten närmar sig med stormsteg och idag är det bara 17 dagar kvar till vårt älskade Kalmar FF kliver in på Södertälje Fotbollsarena för premiärmatch mot Syrianska FC.

Inför varje seriestart brukar Kalmar FF anordna en Kick-Off fest och säsongen 2013 blir inget undantag.

Onsdagen den 27 mars klockan 19:00 bjuder huvudföreningen in alla supportrar till ett fartfyllt evenemang på Kalmarsalen med spelarpresentationer, tränarsnack, souvenirförsäljning, musik och eftersnack.

Biljetter till kvällen är gratis och du hämtar ut dina biljetter på Kalmarsalen. Biljettkassan är öppen måndag – fredag 12-14, 15-18 (lunchstängt mellan 14-15). Tänk på att du endast får plocka ut två biljetter per person.

Vi ser det här som ett bra tillfälle för att träffa såväl supportrar som spelare och hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt och dyker upp under kvällen. Ni som vill värma upp med en öl eller två är hjärtligt välkomna till OReillys Irish Pub (Larmgatan 6) från klockan 18:00.

Vi syns i Kalmarsalen!