Medlemskap

Efter många om och men har vi nu äntligen kommit såpass långt med KFFSU att vi kan börja försäljningen av medlemskort till alla intresserade. Medlemskorten* är beställda och nu väntar vi bara på leveransen som förhoppningsvis kommer att ske den första veckan i december.

För att sköta administreringen och utskicken av våra medlemskort* så kommer det att gå till på följande sätt:

Om man väljer att betala in till vårat Bankgiro så kommer man automatiskt att få sitt medlemskort hemskickat. För att det hela skall gå runt med kuvert, frimärken etc. så kommer det att läggas på en serviceavgift på 20 kronor.

För er som väljer att köpa medlemskort* utanför Internet så kommer vi att erbjuda ett antal försäljningsställen, i dagsläget så är det enbart Tobaksboden (Trädgårdsgatan 16, mitt emot gamla polishuset) som är klart. Där kommer man att kunna köpa medlemskort så fort vi har fått hem dessa. Vår förhoppning är även att vi skall kunna sälja medlemskort på ytterligare ett par platser i stan.

Mer info om hur du blir medlem hittar du under ”Medlem” i menyn ovan.

 *Leveransen av medlemkorten är beräknad att komma till KFFSU 101203, så de tidigaste korten kan inte skickas ut innan dess.