Resa till Köpenhamn

I början på veckan släppte Kalmar FF sitt försäsongsschema för 2013.

KFF kommer att ladda upp inför den allsvenska seriestarten, som för övrigt är planerad till påskhelgen, med såväl träningsmatcher som ett längre matchläger i La Manga och tre gruppspelsmatcher i Svenska Cupen.

En av totalt fyra inplanerade träningsmatcher som kittlar lite extra är den som är bokad mot Bröndby IF på bortaplan. Matchen kommer att spelas någonstans i Köpenhamnsområdet och datumet är satt till söndagen den 24 februari.

Bröndby IF ligger för närvarande tabelljumbo i SAS-ligan och är långt ifrån det lag som vi senaste ställdes mot 2005 i två matcher i den skandinaviska vinterturneringen Royal League.

Vi ser trots det att mötet med Bröndby IF är försäsongens ”hetaste” drabbning och därför har vi bestämt att anordna en resa till matchen i Köpenhamn.

Fortfarande ligger vi på planeringsstadiet när det gäller resan, men så mycket är klart att det kommer att bli en paketresa för endast 20 personer.

Vi reser till Köpenhamn med tåg tidigt på lördagen och har sedan en heldag tillsammans i den danska huvudstaden. Vi kör övernattning på hotell och tar tåget tillbaks till Kalmar direkt efter matchen på söndagen.

Vi räknar med att resan kommer att hamna på mellan 1500 kronor och 2000 kronor och vi skickar nu ut en intresseanmälan för att följa med till Köpenhamn. OBS: Åldergräns 18 år.

Du skickar in ditt intresse till oss via mejl: info@supporterunionen.se och skriv namn och telefonnummer i mejlet. I ämnesraden skriver du ”Resa till Köpenhamn”. När vi mottagit din intresseanmälan kommer du få fortlöpande informationen om allt kring resan.

/Resegruppen