Nästa resa: Strandvallen

Efter ett kortare landslagsuppehåll är det äntligen dags igen för allsvensk fotboll. För Kalmar FF väntar två stycken hemmamatcher under nästa vecka med start i morgon måndag med möte med Örebro SK och avslutas på söndag med match mot Åtvidabergs FF.

Klackbiljetter till dessa matcher köper du enklast via iTicket för att sedan skrivas ut på din egna skrivare. Har du inte möjlighet till detta alternativ så öppnar biljettluckorna på Guldfågeln Arena i morgon klockan 10:00 till ÖSK-matchen. Samma förutsättningar gäller till söndagens match mot ÅFF.

Onsdagen den 26 september väntar nästa bortamatch och ”Sydostderby” mot Mjällby AIF. KFFSU anordnar bussresa till Hällevik och Strandvallen och trots att matchen ligger drygt en och halv vecka bort så har det ramlat in en del bokningar.

Med vetskapen av att majoriteten av KFF-supportrarna kommer att ta sig ned till Strandvallen för egen maskin så är vår målsättningen att komma iväg med en storbuss till matchen. Precis som vid tidigare resor så har resegruppen önskemål om bokningar i god tid, allt för att kunna planera resan på bästa sätt för dig som resenär.

Har du ännu inte bokat upp dig så gör du detta till Micke på telefon: 0703-939619 eller mejl: resor@supporterunionen.se. Micke kommer även att finnas på plats i KFF:s medlemspub såväl innan som i paus vid ÖSK-matchen för att ta emot bokningar.

Priset för resan är 300:- för medlemmar, 350:- för icke medlemmar. Avresa sker från Fredriksskans huvudentré klockan 15:30 (avspark 19:00).