En trotjänare ska hyllas

Söndagens den 26 augusti klockan 17:30 väntar nästa hemmamatch när IFK Göteborg står för motståndet på Guldfågeln Arena.

Inför matchen vill vi att samtliga tar till sig följande information.

Den 24 juli kom beskedet att Tobias Carlsson, 38, slutar sin aktiva fotbollskarriär i Kalmar FF. En trotjänare, som efter 20 år i elitfotbollen varav 17 säsonger i den röda tröjan, nu tackar för sig och även om beskedet inte kom helt överraskande för oss supportrar så lämnade det knappast någon oberörd. Det är en efterhängsen knäskada som gör att Tobinho tagit det tunga beskedet.

Huvudföreningen planerar en avtackning modell större i samband med matchen mot IFK Göteborg och självklart ska vi vara med och bidraga till en värdig avtackning för en av Kalmar FF:s största och mest respekterade spelare genom tiderna. Tobias Carlsson har alltid gjort sitt yttersta på fotbollsplanen, varit en stor förebild för framtida spelare och inte minst – alltid stått bakom oss supportrar i vårt jobb för en levande supporterkultur i såväl medgång som motgång.

Nu är det dags för oss att visa vår tacksamhet en sista gång för en spelare som alltid kommer finnas i våra bultande rödvita hjärtan.

Vi har som målsättning, eller ska vi säga krav, att Hemmastå ska säljas slut. Vi vet att intresset redan nu är stort inför matchen och därför uppmanar vi alla att köpa klackplåtar i god tid. Vi kommer undan för undan och fram och fram till matchen att presentera antal sålda klackbiljetter här på hemsidan för att få igång en ordentlig biljetthype. Så se till att dra med dig alla dina rödvita vänner och ovänner och försäkra er om klackbiljetter redan idag.

Klackbiljetter till Hemmastå köper du enklast via iTicknet, eller på Kalmar FF:s kansli på Guldfågeln Arena som har öppet vardagar mellan 08:00-12:00, 13:00-16:00. Går även bra att köpa biljett på Kalmar Turistbyrå nere i Gästhamnen.

Innan matchen mot IFK Göteborg blir det också sedvanligt samling och grillfest på vår ”gräsplätt” söder om arenan. Från klockan 14:00 laddar vi upp tillsammans med mat och dryck till självkostnadspris och lyssnar på skön musik. Det går även bra att lägga en slant i tifohinken, anmäla dig för en kommande bortaresa eller sjunga mindre begåvade ramsor mot Östers IF och deras fans.

Obligatorisk närvaro gäller för alla generationer KFF-fans den här dagen. Nu ser vi tillsammans till att göra det här till en minnesvärd stund för Tobias Carlsson och oss själva!

”Spela Tobbe C…”

Styrelsen KFFSU