Resa till Cupfinalen 2011

Eftersom intresset för att se cupfinalen på plats väntas bli mycket stort så väljer vi i KFFSU att redan nu gå ut med möjligheten att boka in sig på en buss med destination Cup-finalen 2011.

Förutsättningarna inför finalresan är dock lite oklara då vi inte vet när eller var den kommer spelas. Alternativen är dock ganska snarlika så vår förhoppning är att ni ändå skall vilja boka in er redan nu!

SvFF har inte tagit något definitivt beslut om vilken dag som finalen skall spelas på men man har tagit fram tre möjliga alternativ, Lördagen den 29 oktober, Lördagen den 5 november eller Söndagen den 6 november. Så boka in dessa datum redan nu så att ni inte missar årets match!

Lördagen den 5 nov. kl 15:30

För motståndet står Örebro SK eller vinnaren i matchen mellan Helsingborgs IF och IF Elfsborg. Avståndsmässigt är det ungefär lika långt till Borås och Helsingborg (ca:4 timmar) och något längre till Örebro (ca:5 timmar). Beroende på vilka vi får möta så kommer vi planera in en lämplig avgångstid.

Mer information kommer så fort vi vet något nytt.

Vi vill verkligen att ni bokar in er så fort som möjligt då detta underlättar enormt för oss när vi skall boka buss (bussar…) osv.

Priset är 250 kr medlem och 300 kr icke medlem.

Övrig bokningsinformation hittar du HÄR

Kom igen nu! VINNA CUPEN, VINNA CUPEN, KFF!