Resa till AIK-matchen 24/7

Det urusla spelet på bortaplan sitter fortfarande i, trots detta så var det ändå relativt mycket folk på bortasektionen i Trelleborg – mycket roligt att se! Nu är det nya tag som gäller, både för spelare och oss supportrar.

Till den kommande bortamatchen mot AIK (24/7) kommer vi att arrangera ännu en resa. Bussen kommer att rulla ifrån Fredriksskans klockan 08:00 för avfärd mot en, ännu inte bokad, pub och därefter vidare transport ut till Solna och Råsunda. Vi hoppas att det tidiga klockslaget inte skrämmer bort de resenärer som varit på konserten med Håkan Hellström och The Ark kvällen innan, men för att vi ska hinna upp i tid så krävs det en tidig avgång.

Priserna är som vanligt 300:- för medlemmar och 350:- för icke medlemmar. Betalning sker på bussen och anmälan görs antingen via telefon (070-393 96 19), eller via mail (resor@supporterunionen.se), eller via vårat bokningsformulär på hemsidan.

När: 24/7 klockan 08:00

Varifrån: Fredriksskans huvudentré

Kostnad: 300:- för medlemmar och 350:- för icke medlemmar. Medlemsskap går att lösa på bussen.

Anmäl dig: Per telefon 070-393 96 19, mail resor@supporterunionen.se eller via bokningsformuläret på hemsidan.

Till sist vill vi även meddela att det kommer att gå buss/bussar till matchen mot Elfsborg 7/8, det går även bra att anmäla sig till denna resa, mer info om den kommer upp inom kort.