Inför: KFF – HIF

Snart smäller det! Kalmar FF tar emot Helsingborgs IF på GFA och vi i supporterunionen storsatsar för att hjälpa våra röda bröder till seger! Matchen som spelas måndagen den 18/7 har lite av seriefinalskaraktär därför är vårt stöd extra viktigt, vi startar med att vara i god tid så att vi inte missar lagets uppvärmning. När det väl är dags för inmarsch så välkomnar vi grabbarna med ett tifo som förhoppningsvis blir det störst och bästa som vi genomfört! När matchen väl blåses av så är det 2×45 och 110% stöd som gäller! Det spelar ingen roll om gröthalsarna gör det första målet vi kör på lika hårt ändå! Krossa!

Precis som vi gjort ett par gånger tidigare så kommer vi att arrangera en liten ”fest” utanför arenan, den här gången kommer det att bjudas på pizza och dryck. Vi kommer att samlas på gräsplätten ett par hundra meter ifrån vårat insläpp från klockan 16:00. Det har tidigare varit mycket populärt och vi hoppas att både gamla och nya besökare väljer att umgås med likasinnade människor och snacka upp matchen.

Vi uppmanar alla grabbar och tjejer som vill sjunga för våra rödvita att ställa sig upp i klacken till denna matchen! Vi hoppas på en utsåld sektion så dra med er rätt folk så kör vi järnet!

Till denna matchen är det fritt fram för vem som helst att köpa biljett på klacksektionen, alltså även folk som inte är medlemmar i vår supporterförening! Detta gör att vi förhoppningsvis kan få in lite nytt folk som förstår hur kul vi har på matcherna men det gör också att konkurrensen om biljetterna blir hårdare. Så var ute i god tid och köp din biljett!

Nu jävlar kör vi!

Ur vägen HIF, Kalmar är på väg mot SM-guld!

Framåt grabbar, Vi är Kalmar!