Medlemskap KFFSU 2016

God kväll i januarimörkret alla röda bröder och systrar!

Nu är det dags att dra igång försäljningen av årets medlemskap för Kalmar FF Supporterunion!

Medlemskapet kommer som föregående år kosta 200 kr. Men vi kommer på samma sätt som tidigare rivstarta med en halva-priset-kampanj, alltså endast 100 kr! Detta gäller fram till premiären och när allsvenska säsongen är igång går vi tillbaka till ordinarie pris 200 kr.

Enklast är om ni beställer via webshopen på www.supporterunionen.se.Det går även att beställa hos Tobaksboden samt Olearys. Medlemskorten kommer börja skickas ut i slutet av februari/början på mars.

Vi har samma förmåner sedan tidigare, b.la supporteröl på Olearys samt billigare pris för bortaresor. Håll koll på hemsidan då vi kanske får in ytterligare förmåner.

Vi kommer på samma sätt som Kalmar FF ha en legend på våra årskort så se till att du, dina vänner, familjemedlemmar mm tecknar ett medlemskap! Röd Mani (tifogruppen) har redan planer för tifon under året men vi behöver ER hjälp för att göra hemmamatcherna till en fest och GFA till vår borg! Vi ses på hemmastå!

ALLTID KALMAR!

PS. Om ni inte redan gjort det så se till att köpa säsongskort på hemmastå, endast 750 kr i år (samma pris som för 5 hemmamatcher)! DS.