Gör som Markus Thorbjörnsson, bli medlem i KFFSU!

DSC_0806

Säsongen närmar sig med stormsteg och mycket är på gång från KFFSU. Vi vill återigen trycka på hur viktiga era bidrag, i form av medlemsavgiften, är för att fortsätta arbetet för en bättre läktarkultur i Kalmar. En som verkligen tycker att det är viktigt med en livlig läktarkultur och fin stämning är Markus Thorbjörnsson, som utan tvekan betalade medlemsavgiften till KFFSU. Jacob Råberg passade på att ta en pratstund med kämpen och mittbacksklippan:

Vad är ditt bästa minne med KFF hittills?

– Svårt att välja ut ett bästa minne. Men måste jag välja tar jag bortasegern mot Öster förra året. Vinst, mycket KFF-fans och Davids första mål sen återkomsten!

Vad tror du om årets säsong?

– Ser spännande ut tycker jag. Vi hade en fin säsong förra året, men vi är inte nöjda med det. Vi strävar efter nya mål och jag tycker det ser intressant ut inför 2014!

Det är en hel del nyheter det här året; ny tränare ny plats för hemmastå. Vad är din åsikt om flytten?

– Tycker det är jättebra att fansen flyttar ner till bakom ena målet! Tror helt klart det blir ett stort lyft både för er fans samt oss spelare. Kommer bli bättre tryck inne på GFA. Samt att när vi gör många mål så kan vi fira närmare er!

Du är lite av en publikfavorit i laget med din känsla för föreningen och fina prestationer på planen. Har du någon särskild hälsning till KFF-supportrarna?

– Vi spelare är evigt tacksamma för allt stöd ni ger oss hemma som vid bortamatcher! Som spelare är det väldigt inspirerande att spela inför mycket fans och allt tryck det blir på arenorna. Vi hoppas kunna ge tillbaks mycket glädje till er denna säsong. Tillsammans ska vi göra 2014 till något riktigt bra!