Styrelsen informerar

Under den nya styrelsens första möte på Guldfågeln Arena avhandlades ett antal frågor och ett par målsättningar inför säsongen 2013 antogs. Som ett led i att ge alla Kalmarsupportrar större insyn i styrelsens arbete så redovisar vi från och med detta möte alltid vad våra möten behandlat på AKS på Facebook och här på hemsidan.

Ledordet för årets verksamhet är ökad gemenskap mellan aktiva Kalmar FF supporters då vi tror att ökad gemenskap ger ett bättre stöd från läktaren. Målsättningen är att Kalmar FF ska ha ett riktig bra verbalt stöd från ståplats under alla hemmamatcher under säsongen 2013 oberoende av resultatet i matcherna och tabellplacering. Detta kräver ett gemensamt ansvar och att alla på ståplats redan nu bestämmer sig för att 2013 är året då ALLA helhjärtat stöttar Kalmar FF i 90 minuter varje match.

KFFSU siktar på att fortsätta att marknadsföra årskort på ståplats (februarikampanjen). Alla aktiva Kalmarsupportrar uppmanas att lösa årskort och även i sin tur hjälpa till att marknadsföra det till aktiva vänner och bekanta. Observera att biljetter till enskilda allsvenska matcher släpps i månadsskiftet februari/ Mars. Om samtliga ståplatsbiljetter säljer slut till någon av matcherna (högst troligt att biljetterna till Östermatchen går direkt) så försvinner möjligheten att köpa det förmåneliga ståplatskortet!

Vi siktar på att KFFSU ska öka från 151 medlemmar till minst 200 medlemmar under 2013. Det är därför viktigt att alla engagerade, aktiva Kalmarsupportrar så fort som möjligt ordnar sitt medlemskap via tobaksboden eller via vårt bankgiro. Mer info finns här på hemsidan. Intäkterna från medlemsavgifterna är nödvändiga för att ge oss de ekonomiska möjligheterna att utveckla verksamheten!

KFFSU kommer att arrangera följande samlingar innan hemmamatcher under vårsäsongen 2013. Mer information kring dessa samlingar kommer senare.

Söndag 7/4 KFF – Häcken (Pubsamling på O´Reillys)
Torsdag 18/4 KFF – Ellos (Pubsamling medlemspuben GFA)
Lördag 27/4 KFF – Åtvidaberg (Pubsamling på O´Reillys)
Söndag 12/5 KFF – AIK (Pubsamling på O´Reillys eller grill utanför GFA)
Torsdag 23/5 KFF – Öster (Pubsamling Larmtorget)

KFFSU kommer arrangera resor till följande matcher på bortaplan under vårsäsongen.

Söndag 31/3 Syrianska – KFF. Mer information kommer senare.
Söndag 21/4 Halmstad – KFF. Mer information kommer senare.
Torsdag 20/6 Mjällby – KFF. Mer information kommer senare.

Vid intresse kommer givetvis fler borta resor arrangeras under vårsäsongen 2013.

En viktig nyhet är att anmälningar till bortaresor under 2013 endast bör göras via KFFSU:s mail. Har du inte möjlighet till att anmäla dig på detta sätt kan du givetvis kontakta oss på andra sätt men för att förenkla organiserandet av resorna uppmanar vi alla att endast använda mailen!

KFFSU kommer att runt säsongsstart börja sälja en egen pikétröja. Inom en snar framtid kommer ett antal förslag på olika tryck och brodyrer och priser att presenteras. Piké tröjorna kommer att tryckas/broderas i Kalmar på beställning, utan vinstsyfte. Om intresset för dessa blir bra så kommer vi att ordna fler KFFSU souvenirer under säsongen 2013.

KFFSU kommer ordna ett par nya stora banderoller samt nya flaggor till den allsvenska premiären.

KFFSU har som mål att locka fler ungdomar till ståplats under 2013. Ett led i detta blir lanserandet av en kampanj riktad mot Kalmars skolor under våren 2013. Mer information om denna kampanj kommer senare.

Alltid Kalmar! / Styrelsen KFFSU