Kom i tid på söndag!

På förekommen anledning vill vi uppmana alla att komma i god till söndagens viktiga hemmamatch mot IFK Göteborg som har avspark klockan 17:30.

Hyllningen till Tobias Carlsson kommer att ske ungefär 15 minuter innan avspark och då vill vi se att alla har intagit sina platser för att få bästa effekt på såväl tifoarrangemang som stående applåder till en av Kalmar FF:s största profiler genom tiderna.

Har du inte köpt klackbiljett till matchen så gör du det online här, eller på Kalmar FF:s kansli (öppet vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00) eller Kalmar Turistbyrå. På matchdagen öppnar biljettkassorna på Guldfågeln Arena klockan 10:00.

Missa inte heller KFFSU:s stora pre-match samling och grillfest som startar klockan 14:00 på vår ”gräsplätt” söder om arenan. Kom förbi på en bit mat med dricka till självkostnadspris.

På söndag ger vi alla 100% support till grabbarna och ger nummer 5 ett värdigt avslut på en lång fotbollskarriär!

Comments are closed.