Högtryck inför Degerfors-resan

Besvikelsen efter förlusten i Stockholm har omvandlats till revanschlust och vi laddar för fullt inför en topprestation på Sydostkurvan mot Elfsborg på söndag.

Därefter väntar Degerfors borta, lördagen den 30/7. Till denna resa ser vi ett stort intresse, och även om KFFSU alltid försöker lösa så att alla som vill kan åka med, råder vi er att inte vänta med att boka om man har tänkt följa med. Platserna går åt som smör i rådande solsken. 

Inför matchen i Degerfors kan vi också meddela att vi kommer ladda upp på Restaurang & Pizzeria Agen, på Agensgatan 2 i Degerfors, dit alla FF-supportrar hälsas välkomna. 

Vi har även fått lite frågor om färdväg till Degerfors för upphämtning längs vägen, här ber vi er hålla er uppdaterade med resegruppen (Micke eller Jocke) för information, då vi väntar information från bussbolaget.

All övrig info om resan och hur du bokar dig finns här.

Skynda dig att boka!

Alla till Degerfors!


Comments are closed.