Inför Kalmar FF – IK Sirius 10/7 kl. 17.30

Efter en oerhört kul och lyckad resa till Helsingborg där vi chartrade två bussar är det dags att åter vända blickarna mot Nordens huvudstad. Slottet i all ära, men det är på GFA som kungarna huserar och dit vi vallfärdar efter törst på poäng i toppstriden.

IK Sirius står för motståndet och det är högt tryck på biljettförsäljningen. En fågel viskade i mitt öra att Sydostkurvan återigen går mot slutsålt så vår uppmaning är att hugga som en kobra efter de biljetter som finns kvar.

Vi samlar trupperna på O ´Learys från kl. 13 där det i vanlig ordning erbjuds god mat, dryck och finfina erbjudanden för medlemmar i Kalmar FF Supporterunion.

Kl 14.30 kommer det anordnas ett Quiz med oerhört fina priser i potten! Ni som var med på resan till Hisingen och matchen mot BK Häcken vet på ett ungefär vad ni kan förvänta er. Vi har försökt hålla det hemligt, men det har redan läckt ut att Arontorps Kroppkakor som håller hög Allsvensk Kroppkaksklass står för en av vinsterna! Det vinnande laget får, förutom toppvinsten, det oförtjänta nöjet att dra av en ramsa eller sång som hela O ´Learys stämmer in i.

Ungefär en timme innan match gör vi entré på GFA och Pub Johan Akinder för att snacka upp matchen och riva av några sånger som ekar i den armerade betongen på vår hemmaborg Guldfågeln Arena.

Stöd ditt lokala lag, stöd Kalmar FF!

Comments are closed.