INFÖR KALMAR FF – DIF 22/5 KL 17.30

Senast mot BK Häcken – En tung med hedersam förlust på Hisingen inför 150-talet röststarka FFsupportrar på Bravida Arena. Vi skakar som en nybadad hund av oss detta och taggar istället upp inför den sista hemmamatchen innan sommaruppehållet. Djurgården står på menyn och med hjälp av en pulserande rödvit Sydostkurva hoppas vi att denna match – precis som mot Hammary – blir en mumsbit.

O´Learys välkomnar i vanlig ordning alla FF-supportrar från kl. 13 på Pubsamling. Som medlem i KFFSU har du alltid grymma rabatter på mat och dryck som du hittar i Cardskipper-appen. Dyk in och snacka upp matchen och passa även på att boka dig till bortamatchen mot Mjällby! Fråga efter ”Micke” eller ”Martin” så tar dom emot bokningar på stående fot.

Väderprognosen säger växlande molnighet och 15 grader, med andra ord bra förutsättningar för ett härligt häng på uteserveringen!

I vanlig ordning ser vi dig också mer än gärna på Pub Johan Akinder en timme innan matchstart. Det är inga nyheter att det ditt medlemskap i KFFSU som beviljar dig entré och är du ännu inte medlem > gå in på https://apply.cardskipper.se/jsk och teckna ditt medlemskap.

Slutligen har vi en uppmaning till alla underbara FF-supportrar på Sydostkurvan. Var snälla och häng inga flaggor eller banderoller så att de täcker de reklamskyltar som finns nedanför stolarna i sektionens bägge hörn. Nedanför ”ståplatserna” är det fritt fram. Tack för visad förståelse.

FRAMÅT KALMAR // KFFSU

Comments are closed.